25-26 juli Helgäventyr

25 juli

Helgen kom och jag bestämde mig kanske redan igår att, någon övervakning behövdes inte. Så på förmiddagen blev jag hemskjutsad av mamma och Björn.
 
Väl hemma kom jag till en utbäddad säng och förberedelser för en lågenergivistelse. Men visade sig ju vara väldigt onödigt. Men det visste jag så klart inte innan. Läkaren hade ju förvarnat mig om smärtor och trötthet som normalt kommer dag tre, men det där uteblev ju helt.

 

Sängen bäddades snabbt ihop.
 

Och förvandlades till soffa.


Åt en tråkig matlåda. Måste säga att matvete inte är särdeles roligt, alltså.


Och sedan blev det soffhäng framför TV:n mest hela dagen.

Hade tidigt bestämt mig för att hitta på (minst) en händelse om dagen. Och idag hade jag inget jätteprojekt att prata om, men ett varv runt kvarteret blev det i duggregnet.



 
26 juli

Med samma energinivå som jag angriper det mesta, blev det tre (små) äventyr idag. Först till macken på förmiddagen. Molnen såg oroligt mörka ut på vägen hem. Kanske skulle det blir regn? Då har man ju inte lust att hitta på något mer direkt. Och egentligen hade jag ju redan uppfyllt målet med en utomhushändelse varje dag.
 



Regnet uteblev och efter en tidig lunch fick jag ett ryck och drog in till Linköping för att sondera terrängen runt en lägenhet som är ledig på Ulvåsavägen i Valla.
 


Och när jag ändå var i närheten av Gamla Linköping stegade jag upp till dansbanan där Challe höll öppen Line dance. Visste att Milla, Jenny och Pella skulle dit så då kunde jag passa på att säga Hej till dem.



Och efter att ha sagt Hej och Hej då till forna dansgolvsvänner tog jag 12:an ner till Resecentrum och hem igen. Och jag somnade undrande, var sjutton är den där omtalade tröttheten?

Kommentarer
Postat av: Ullis

Skönt att du mått bra efter operationen. Jag mådde också bra men hade kanske lite mer ont än du några dagar, Alvedon hjälpte inte så bra. Tröttheten kom senare för mig, i samband med den förebyggande behandlingen mot återfall som jag fick. Jag hade aggressiv bröstcancer och medelhög risk för återfall och fick därför tuff behandling. Hoppas du slipper det. Hoppas också att du fortfarande mår bra.//Ullis

Svar: Mår fortsatt bra och energinivån är precis som före operationen. Ska tillbaka den 25e för att diskutera vidare behandling och om de hittade någon mer information i provsvaren än de jag fick vid första biopsin. De gjorde ju den ordentligt så jag vet ju redan rätt så mycket, tycker jag.
Maria

2015-08-13 @ 10:15:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0