18-19 juli

18 juli
 
Jobbade hela helgen men hade lite tid över till att åka till Maxi också. Det här var ju sista "hela" helgen, om jag säger och behövde handla hem varor till matlådor och Hibiskrub (bakteriedödande klorhexidintvål som ska användas före operation.)

Efter shopping blev det hemresa. En ilsken tant (typ tio år äldre än vad jag är) gnällde högt när pendeln stannade och hon och en ännu äldre dam skulle kliva ut. Det rörde sig om att vi stod för nära dörren så hon upplevde att hon inte kunde komma ut. Ingen av oss stod närmare än vi brukade, tycker jag. Men hon skaffade sig högt blodtryck och, istället för att lyfta ner rullatorn, kastade ner den framför mig så den välte och saker rullade ur korgen varvid hon blev ännu argare och fortsatte skylla på oss som stod utanför, medan den andra lilla damen sakta klev ner och förstod nog inte helt problemet. Och beklagande fortsatte medan vi steg på tåget. Tänk att man föredrar att skaffa sig högt blodtryck för en sådan sak, istället för att be oss stiga åt sidan lite grann... Det var så JAG blev trött, altså!
 
19 juli
 



Det var inte mycket folk på tåget in till Linköping idag direkt.

Efter jobbet tog jag bussen till mamma och Björn. Skulle lämna pappret för operationsdagen. Ska bo hos dem en eller ett par dagar eftersom jag fick veta att jag behöver bevakning de första 24 timmarna efter operationen ifall såren började blöda kraftigt.


Fram och tillbaka mellan Garnisonen och US. Jättetrevligt med fika men efter det blev det hemåkning och tid för lite vila innan ny vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0