16 april - Kvinnomötesdag

En härlig morgon startade i vanlig tid. Skillnaden var att jag inte skulle till Mjölby och jobba utan till Linköping på frukostmöte med Alice och Gittan. En trevlig tradition.
 


På Scandic City brukar vi ha våra frukostmöten. Dyr men god frukost. Idag blev det ju extra dyrt eftersom jag inte äter så mycket. Men jag fick ju träffa två goda väninnor så det fick vara värt 159 kronor.


I glada väninnors sällskap en stund på morgonen.

Efter frukosten åkte jag hem och tvättade. Per hade messat på morgonen, att han kanske behövde hjälp med Jonzon. Jag fixade därför lite matlådor mellan tvättarna och skrev att jag kunde komma efter mötet i Linköping. Men det visade sig att jag inte behövdes. Så in med maten i kylskåpet igen. Men visst är det skönt att ha förberett maten inför helgen! 
 

Så här fint har barnen målat i mellangången vid tvättstugan. 

Mitt studiebesök i Linköping var på Mjärdevi, närmare bestämt på Teknikringen 6. Ett himla trevligt besök hos Anna-Lena och Lisa på Releasy. Ja, idag blev det en riktig kvinnomötesdag!

Visste du att du kan åka till Mjärdevi från Mantorp, via pendeln till Vikingstad och därifrån direktbuss - och att det tar kortare tid att förflytta sig däremellan än om man till exempel skulle bo i Johannelund i Linköping och åka till samma området? Ja, visst är det galet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0