9 september - En tidning med riv

haha Ja, det känns nästan tjatigt att lägga in ännu en vinodlingsbild men det får ni ta :) Men nedanför den får ni se något annat. Rester efter en skogsbrand som härjade här för några år sedan.
 
Vi sjunger vinets lov ännu en gång på väg till Milna


Och ser torra stammar efter en skogsbrand inte långt därefter.

Klockan 07.00 träffades tre aktiva herrar  (utan sina fruar) på soldäck för ett träningspass. De berättade att de brukade träna ihop hemma så varför inte på en kryssningsbåt i Kroatien? Ja, det hade de ju hel rätt i! Mitt eget deltagande sträckte sig dock till att hålla i kameran.


Morgonpasset med löpning framåt, bakåt, åt sidan, höga knän, sit-ups och så plankan på det. Bra jobbat grabbar!

I Milna, där vi tankade, hittade jag två saker som jag inte tagit kort på tidigare.


Gamla dörrar är fina, tycker jag.


En fiskare gick igenom sina infågnade Simpor och var de för små kastade han i dem i havet igen.

En av gästerna hade fått i uppdrag av Rade att köpa dagstidningen när vi kom till Milna. Han ville läsa om tennismatchen som var igår. Vi gick och köpte den och kom straxt på ett förnämligt Practical Joke. Vi rev ut alla sidor som hade med matchen att göra och gav honom tidningen ihoprullad så det inte skulle bli uppenbart snabbt.
Men inte öppnade han tidningen inte. Han bara pratade och pratade. Till slut började jag ställa frågor om vinnaren: var kom han ifrån, hur såg han ut - kanske jag kände igen honom. Han vecklade ut tidning för att visa, och började äntligen bläddra och leta... och snart fattade han att vi skojade med honom.

"En tidning med riv", överlämnades till Rade på kafeterian i hamnen. Det var ett kul skämt! Och han fick så klart en oriven tidning att läsa.
 
Vi lämnade Milna, åkte och badade och fortsatte sedan till Split för guidad tur. Men där kände jag inte att ha hittade något nytt att presentera. Kanske jag hittar något imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0