7 oktober - Danger of death

Eftersom vi hade kikat på ad-Beidha igår eftermiddag hade vi bara Wadi Rum idag. Och dit är det inte så långt från Petra så vi var framme redan vid nio. Där satte vi oss på våra jeepar och åkte ut i öknen för att uppleva den innan vi landade i Aqaba för en dags avslappning.
 

En dyngbagge kom vandrande i Visitor center. Den hade säkert gått vilse eftersom kamelerna befann sig ute i öknen vid tillfälle.


Om man vill kan man välja att rida kamel (ca 20 minuter) från petroglyferna till Lawrence ställe där vi dricker te normalt.

Det blev inga fler bilder tagna från Wadi Rum idag och heller inte många från Aqaba. Men vi stannade i stan på vägen till Tala Bay och gick en sväng innan vi åkte till hotellet. . Jag passade på att fylla på pepparreserven till min kvarn där hemma. Väl på Marina Plaza skiljdes vi åt efter att ha bestämt oss för att ses imorgon kväll (sista kvällen)


"Danger of death" stod det på en skylt i Down town.

Efter utdelning av nycklar hade gästerna ledig eftermiddag idag och fritt hela dagen imorgon. Jag såg några till middagen men de flesta var ute på egen hand. Själv åt jag tidigt och gick och la mig tidigt. Jag hade en tanke på att gå ner och snorkla, men det stannade vid en tanke bara. Skulle det kanske vara så att jag för en gång skull har snorkelutrustningen med mig och ändå inte snorklar - igen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0