10 oktober - Uppackat

Halv åtta fick jag skjuts till Skycity varifrån jag tog tåget till Norrköping (egentligen skulle jag gått av i Linköping men det så skönt att slippa trapporna).
 

Limousinen är framkörd!


Min nya bagagetagg i hårdplast hade spruckit i bagagehanteringen. Där ser man!


Kommer ju lite tidigt till Arlanda så jag sitter och väntar lite vid utgången innan tåget ska gå. Från soffan har jag koll på monitorn ifall det skulle bli förseningar också. Trist att sitta nere på perrongen i kylan helt i onödan.

Posten attackerade mig när jag öppnade dörren och efer att ha plockat upp den satte jag mig (fortfarande med skorna på) och öppnade den. Efter det packade jag upp mina väskor och gjorde dem redo att fyllas på nytt efter tvättiden imorgon. Allt var klart på en tjugo minuter.


Posten genomgången.


Väskorna uppackade och tvättkorgen fylld.

Och så var det ju det där med lunch då. Det blev mackan jag fick på tåget, och vatten. Hade ingen lust att värma en matlåda från frysfacket. Däremot gick jag bort till Gulfmacken och hämtade ett paket som innehåll fem GUM-resetandborstar. De absolut bästa!
 
Resten av eftermiddagen gjorde jag egentligen inget speciellt förutom att plugga på resmålen och skriva ut alla papper för Turkietvistelsen. Insåg att det är mycket som ska klaffa när man är på egen hand. Som att hotellet man bokade i våras, verkligen är reserverat till exempel. Men det där löser sig säkert. Jag kollar väl upp sånt när jag är nere på studieturen i Kappadokien, vettja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0