27 mars - Finfrämmande efter veckohandling

Det är ta mig tusan en rekorddag idag. Ja, det var en bra dag i stort måste jag säga. Det började med att jag konstaterade att det nu passerat en vecka sedan förra veckohandlingen. Dags att skriva ny inköpslista, alltså.

Förra veckan gick jag långa vägen till Citygross idag tog jag den korta - och var framme på 33 minuter! Rekordtid för mig, helt klart.


Jag och Shoppingvagnen var framme på 33 minuter!
 

Men alltså, förlåt mig, men går det inte för långt med Ugglepopulariteten nu? När kom påskugglan som en del av påskfirandet??? Men det kanske bara jag som är gammaldags...



Den uppmärksamme har redan nu noterat att där varken finns sötsaker eller snacks? Stämmer bra det, för sådant finns det kvar av! Som jag skrev så skulle det räcka 14 dagar. Du förstår, jag föredrar faktiskt god mat!


Anledningen att jag var "tvungen" att handla idag var att jag behövde röd paprika till min indiska kycklinggryta. Och då kunde jag ju lyxa med färska hallon till mina frysta blåbär som var mest isiga numera. Och med det blev det vispad grädde. Man kan väl kanske säga att jag hade Torsdagsmys?


Gick till Depot Mantorp och tog bussen hem, ett bra upplägg.

På eftermiddagen anlände Benjamins tvillingsyster Clara (också född i Spanien 1982 så klart). Och ungefär samtidigt kom kusinen Alva (född i USA 1983). Det kändes riktigt roligt även om de bara ska stanna ett tag.


Fr vänster: Clara, Benjamin och Alva

Bänkade framför Barnkanalens nyheter, Själv hade jag väl kanske hellre sett Halv åtta hos mig och inspirerats lite vad gäller matlagning...

Idag valde jag bort inhalatorn vid sänggåendet, minskade hostmedicinen från 10 till 5 ml och kunde ta bort huvudkudde nummer två. Varför ta bort så mycket på en gång? Men hallå, jag kan ju inte utgå ifrån att jag behöver det. Jag måste ju utgå ifrån att jag INTE behöver det, eller hur!
Och hur det gick? Det gick, inte helt överraskande, bra! Man känner väl sin kropp? Typ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0