26 mars - Efter regn kommer solsken - inte alls

Dagen började med en hastigt bestämt tvättid. Det blev en äventyrlig upplevelse. Hade läst att man gör smart i att tvätta tyger man ska sy kläder av, innan man syr i det. Dels har det redan krympt, dels försvinner överskottsfärg. Smart! Men det var inte helt enkelt att vika 6 meter marinblått polystertyg och hänga det slätt i torkskåpet. Det beiga 3 meters var lite mer lätthanterligt.
 
När allt var torkat och skulle vikas ihop i tvättkorgen för att bäras upp upptäckte jag att jag hade fått ett par blå-grå-lila Sloggi. Dessa, som från början var vita hade visst hamnat i den blå tygtvätten...
 

Man kan tvätta vit tvätt med blått - men det blir inte rätt!

Jag skulle träffat Martina, Albin och Simon idag men de små hade feber så det blev inget med den saken. Istället fick jag roa mig med annat. Bland annat bestämde jag mig för att det var väldigt opraktiskt att min klon hade armar och ben. Har märkt att det är lite svårt att klä av och på.


Idag var det massaker i studion
 
.
Den där klyschan som säger "Efter regn kommer solsken" är ju bara BS (som så många andra klyschor). För det dröjde inte länge förrän regnet över gick i snö... som sedan återigen blev regn och det höll i sig hela da'n.

Det går ju att se på naglarna hur man mår, (http://www.vitaviva-info.com/sv/content/view/full/2054) Och det är lite intressant, för jag ser tydligt ränder efter de två omgångarna när jag har mått som sämst sedan februari

Jomen så måste jag ju visa min härliga baconomelett med ruccolasalad. Den blev himla god, du!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0