2-3 mars - Ut med gammalt och in med "nytt"

Ja, den 2 mars hände det inte så mycket. Och egentligen inte den 3e heller. Om man inte ska räkna det att jag hämtade två paket på stativet till min shoppingvagn då.
 
I det lilla paketet låg min Nicer Dicer Plus som nu har sin givna plats i skåpet - och så klart invigd. Fast att försöka sig på att pressa ner rå potatis och morötter i minsta hålen (det skulle bli typ såna där små läckra stavar till Jansson). Det gick men det fasen inte lätt. Jag tror nog så här retroaktivt, att det inte var avsett för dylika rotfrukter utan det var nog där man skulle lägga löken för att hacka den i ett nafs... Aja, what ever! Men jag gillar'n.
 

På andra hyllan nerifrån ser du min grön-vita Dicer på sin rätta plats!

I det stora paketet låg mitt spontanköp, symaskinen. Jag packade upp den och kollade vad som var med och det var precis som bilden på Tradera visat. Tre undertrådsrullar och en sprättare. That's it! Och en fot hade lossnat i transport men det fixar man ju lätt med komponentlim så den sitter fast tillräckligt för att maskinen inte ska wobbla.

Singer Ladystar, en gedigen mekanisk och enkel symaskin från 90-talet som jag känner kommer passa mig.

Symaskinen kom i en trasig kartong bara. Det fanns ingen väska. Då kom jag på den brillianta idén att den blå expanderbara väskan som jag hade tänkt sälja, skulle bli en perfekt syväska med utrymme för maskin, tyger och tillbehör.
 
Min blå Valentinväska får ha en sångare med vänner, som hyresgäst från och med nu!

Det blev inte av att jag provsydde dock. Jag tappar fortfarande lite fart på eftermiddagarna och behöver sova middag en stund. Men firade gjorde jag! Jag firade att jag fått min Dicer och Singer och att jag hade sålt två saker på Tradera. Det blev den första wienersemlan någonsin. Dessutom utan mandelmassa och bara vaniljgrädde. Det var NÄRA en LCHF-semla som bara består av grädde, noterade jag på Facebook hahaha

Omdöme Wienersemla med vaniljgrädde: Jättegod och rekommenderas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0