1 mars - Det kan inte vara sant!

Jag vaknade klockan sex och var lite glad över att jag försovit mig en timme. Brukar ju gå upp vid fem när allt är normalt. Men det kändes faktiskt rätt så bra. Och allt var som vanligt... tills mackan och körsbärstomaterna var uppätna och kaffet halvt uppdrucket. Då mådde jag plötsligt jätteilla och fick springa till badrummet, om du förstår vad jag menar.

Mycket märkligt, tänkte jag, och kollade blodsockret men det låg bara på 8,1. Att jag skulle blivit smittad av vinterkräksjukan gick också bort. Jag har liksom inte varit utanför dörrarna... Det enda jag kom på var hostmedicinens eftervärkningar och stress. Men jag mådde klart mycket bättre efter besöket i badrummet och fick ny energi. En promenad blev det. Och utrensning i förrådet.


Det är rätt mycket jag inte behöver längre, helt klart! En del saker är till och med intressanta på världsmarknaden så de ska jag sätta ut på eBay efter att första ha testat Tradera. Det blir spännande det här! Och jag satte ut lite grejer på Mantorps sälj sida och redan på kvällen hade jag sålt av tre lite större saker. Suveränt, även om det bara rör sig om ett värde av 110 kronor. Jag vinner ju plats!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0