31 maj - 0 sekunder emellan

Nåja, dagen började med kaos och det är ju rätt konstigt med sådana dagar - att de liksom fortsätter lite så. Denna morgon startade iallafall med att vår båt fick batterifel och vägrade starta. Det blev M/S President som bogserade oss en kvart innan vi fick igång våra egna motorer.
 

Det var lite spännande att bli bogserad tyckte vi

Vi ankom Splits hamn bara lite försenade och kom till flygplatsen straxt efter kvart över åtta. Där var det då lite mer kaos. Långa incheckningsköer, så långa att jag inte hann se till att alla gäster kom igenom säkerhetskontrollen som jag brukar göra. Och jag brukar få en timmes laddingstid mellan flygen när jag går till kafeterian och sätter mig med en kopp kaffe och macka plus hinner gå på toaletten mellan flygen. Idag blev det noll sekunder emellan. Jag fick gå ifrån Departure och direkt vända min Albatros board upp i luften och ta emot nästa grupp.


Även om en timmes paus från gäster en gång i veckan kan tyckas lite, så räcker det för mig men noll sekunder blev lite slitsamt


Vår båt stod uppställd i hamnen redo att ta emot mig och de nya gästerna


Här får du lite nya foton från rundturen med Ana

På kvällen gick jag med gäster till den nya restaurangen "Brasserie on 7" där vi åt Flankstek allihop. Så himla gott det vaaaaar!

Och på vägen tillbaka till båten uppenbarade sig en vacker måne. Håller du inte med?


Vilken vacker måne vi fick på kvällen

Och så var det ju det där med vilken planet vi har sett lysa starkast på vårt himlavalv - och det är Jupiter, det

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0