24 juni - I väntans tider

Dagen bestod mest av väntan faktiskt. Mest väntade jag (och hoppades) på SMS från Posten. Och en timme innan jag skulle ta pendeltåget till Norrköping så kom paket från Brandos och Boozt.! Behöver jag berätta att jag småsprang bort till macken?


Med två påsar i handen sprang jag hem och provade shorts, t-shirt och kängor och kunde iallafall ha de två sistnämnda. Shortsen hade de missat att uppge på hemsidan att det var låg midja...


Med nya t-shirten och kängorna på spatserade jag glatt iväg till pendeln - som kom bara två minuter försent.

När jag satt där på pendeltåget fick jag syn på en groda som kikade fram! Jamen, visst liknar det en groda? Lite kul.

När jag kom till Arlanda checkade jag in resväskan innan jag begav mig till hållplats No 7 där bussen till Connect hotell gick ifrån.
 
Den här gången var reseväskevikten mer normal. Jag skulle ju bara vara borta 9 dagar och behövde jag inte lika mycket ombyten. Jag valde dessutom bort snorkelutrustningen som jag anser vara rätt så bortkastat i Adriatiska havet eftersom det inte finns mycket att se. Jag tog dessutom min jobbväska som dataväska och vann lite vikt där. Totalt hade jag 5 kg mindre den här gången!

Jag har aldrig bott på Connect hotell så det var en ny erfarenhet. Men jag tror inte jag väljer det igen. Det var visserligen billigt (599 Kr med frukost) men det funkade inte för min själ redan från start. Jag kom in och möttes av en kombinerad reception - och bar(!) mitt fram, tillsammans med en matsal till vänster. Allt i ett alltså. Inredning och upplägg kändes inte särskilt välkomnande. Men personalen var jättetrevlig och upplyste tydligt om frukost och anslutningsbuss imorgon.

 
Rummet kan jag inte säga så mycket om. Det var ett funktionellt enkelrum som definitivt passar för en övernattning! Imorgon testar jag frukosten som startar redan klockan 4 på morgonen. Det är en okej tid, tycker jag, så där får hotellet ett pluspoäng! (Bäst frukosttid är fortfarande på Jumbo Stay som startar klockan 3 med sin servering.)
 
Rummet funkar alldeles utmärkt för en natt.

Jag kom ju inte till hotellet förrän nästan halv nio så jag gick snart och la mig. Imorgon skulle jag vara på flygplatsen vid halv tio tänkte jag så, om kroppen ville, så skulle jag ta sovmorgon :) Men det är väl inte så troligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0