4 juli - Förberedelser

Vaknade första gången vid två men tänkte att det var lite väl tidigt att gå upp. Men jag beställde en liten digital vattentermometer, något jag skulle gjort redan igår men glömde bort. Sen spelade jag lite Blocks Break ett par omgångar och somnade sedan om till normal tid, det vill säga straxt före fem.
 
Frukost avverkades under det att jag bloggade färdigt 27 juni på sista kryssningen. De andra inläggen får publiceras när jag kommer hem från Äventyret.

Sedan var det ju det där med Acertelefonen som jag beställde från Expansys. Lite jobbigt blev det! Det fanns inte svenska! Det hade man missat att upplysa om på hemsidan. Men det går kanske att ladda ner, tänker jag.
Sedan visade det sig att jag var tvungen att vara online - vilket ju är omöjligt eftersom jag enbart har modem. Så nej, det blev ingen introduktion med den hemma, inte. Jag får ta med den till Ocean i Köpenhamn där jag har tillgång till WiFi. Så det började ju inte bra med den här telefonen som jag hade så stora förhoppningar om.

Acer Liquid E2 Duo från Expansys kunde jag inte starta på grund av tekniska problem.
 
Du, det där med att vara utan mikrovågsugn tror jag kommer funka bara man värmer på svag värme. Om man nu inte lagar lite mat i taget. Men sånt är ju bara jobbigt. Bättre att laga mer och värma, känner jag.

Dagens värmda måltid: Fläskkotlett i småbitar, färskpotatis och bearnaisesås, ätet direkt ur stekpannan.

Idag var det ju dags för Äventyret Far & Flyg så jag packade klart för två nätter och tog sedan pendeln in till Linköping för att hämta upp Elton som skulle få följa med och flyga för första gången. Han har länge velat följa med mig till jobbet just därför. Nu blev det iallafall en variant och med fokus på honom!
 
Äventyret kommer i eget inlägg så det här slutar med att jag ringde på dörren och överlämnade en blå resväska till hans lillasyster Naima! En grön väntar här hemma på Albin...
 
Elton öppnade dörren till mig så jag kunde komma in och lämna över väskan till lillasyster innan det var Äventyrsdags. Åh, vad det ska bli roligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0