22 juli - Lappen kvar

Jag väntade på att posten skulle öppna så jag kunde åka iväg och hämta mitt paket från Boozt med svart kjol och guldskor (som jag kunde ha) samt linne (som var helt genomskinligt och ska skickas tillbaka). Jag gick ut och hämtade cykel från förrådet och tryckte igång Runkeeper - och här ser du hur dåligt GPS:n funkar här ute.
 

Intressanta sträckor jag åkte idag.

Jag hade packat nästan klart redan igår och idag gick pendeln kl 12.12 som skulle ta mig till Linköpings rececentrum varifrån mitt tåg till Arlanda skulle gå. Och det kände väldigt bra att åka idag. Pendeln kom i tid men Regionaltåget fick två stopp på vägen på grund av dels inväntan av tåg som måste passera, dels signalfel.


Så satt jag på perrongen med mina väskor igen.


När jag kom upp till Arlanda skulle jag vrida kjolen rätt - och upptäckte att jag gått med prislappen utanför hela resan hahaha Underbart! Men det var ju bara att gå in på damtoa och fixa till det.


Jag hade inte planerat att gå på Max men det blev så iallafall. De blev typ GI när jag skippade brödet, tycket jag :) och som bonus köpte jag minimorötter att ta med som mellanmål.

På kvällen kom jag så till Ibis Styles och kunde checka in och gosa ner mig i fluffiga duntäcket för natten. Imorgon hade jag fram till klockan 12 på hotellet och det kändes alldeles utmärkt, det! Bra beslut det här, att åka upp dagen före!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0