18 juli - Cykelköp

Det är härligt med en vanlig frukost. Visserligen har jag med mig knäckebröd till Kroatienkryssningarna men jag saknar min saltgurka och körsbärstomater - och 4 dl Gevalia med mjölk.


Frukost framför TV:n kl 5 känns fantastiskt!

Om man ska åka på Äventyr med barnbarn kräver det riktiga biljetter. Därför beställde tågresan via SJ. Jepp, det blir lite mer kostsamt eftersom jag kunde ha kommit undan med en dygnsbiljett, men det hade ju inte varit lika kul! Det jag missade var att jag hade haft 20% rabatt på Inträdesbiljetten till Kolmården men det är ju en smäll jag får ta.
 

Tågbiljetter och Inträden - Check!

På morgonen skrev en vän på Facebook att hon hade köpt en cykel. Då kände jag att det ville jag också ha. Alltså en riktig cykel att cykla långt på. Avis funkar inte så bra till det så jag säljer den, känner jag.
Jag surfade runt på Facebooks säljsidor men hittade inget intressant. Däremot hittade jag ett par på Blocket. Min idé var att köpa en i Mjölby och sedan cykla hem - och där fanns det två som jag kunde tänka mig. Jag ringde, bokade tid för cykeltest och tog sedan pendeln till närmaste stad.


Mjölby har varit duktig på att bygga stan runt Svartån. Det var så jag ville flytta dit idag!


Det var ett tivoli uppställt nere vi ån, nära minigolfbanan och ja, jag blev lite mer sugen på att flytta till Mjölby. Och nu har jag ställt mig i bostadskö.)


Det blev faktiskt ett cykelköp. En Crescent Bikerz med 7 växlar. Och den cyklade jag på till Mantorp. Superlätta växlar och en fröjd att cykla på!


Det blev ett par vätskepauser. Alltså, jag vet inte när jag cyklade sist men jag tror det är 8 år sedan så man kan väl inte säga sig vara vältränad på sadeln direkt.Som tur är tiggde jag till mig en gelesadel så jag var väl kanske inte så öm i grenen som jag skulle ha kunnat vara.

Bikerz pryder nu sin plats i cykelrummet brevid Avis. Och jag är lycklig över att ha en långdistanscykelbar cykel :) Och det var roligare att cykla än jag mindes så nu kanske det här blir ett träningsredskap!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0