9 januari - Tacksamhet

Efter ett studiebesök hos Martina och Albin med grejer som vi köpt på Ullared (bussen gjorde succé), åkte jag på ny shoppingturné, denna gång i Linköping, och var borta nästa hela dagen.

Köpte jag det jag behövde? Jepp, det vill jag påstå. Mest nöjd var jag med Ikeas lagerhylla Hyllis i förzinkat stål, som jag köpte två av. Du förstår, jag använder ju förrådet som ett extra rum. I studion finns ju inte mycket plats! Det betyder förstås att jag springer rätt mycket fram och tillbaka för att hämta och lämna grejer. Har länge behövt hyllor där och nu var det kris eftersom sakerna attackerar mig när jag vill in. Av någon anledning är det lite jobbigt att lägga tillbaka saker där jag tog det...
Sen köpte jag en ny datahögtalare - X-mini II - för den jag köpte på Arlanda (förra våren har jag för mig) var det glapp i, så ljudet försvann då och då. Ganska så värdelöst! Det är rätt schysst att höra hela repliker och låtar.
 


Och så hade jag planerat att besöka Prio 1. Men vad i hela friden, tänkte jag när jag svängde in på parkeringen och fick se lappen på dörren, konkurs?! Det var väl jämrans trist! Men asch, det finns andra Second handbutiker så jag besökte både Erikshjälpen och Hjärta till hjärta idag och fyndade lite smått och gott, bland annat två sänglådor för 35 kronor styck att ha under Albins säng. Älskar second hand och fynden man kan göra där!

Men du, innan jag avslutar detta inlägg:
Det gnälls rätt mycket över saker och ting fortfarande. För en del, mer än för andra, verkar det vara väldigt svårt att se allt de har - bara det de inte har!
Jag brukar säga att alla borde åka till Indien för att det ger perspektiv på livet. Men vill du inte vänta kan du klicka på den här länken och förhoppningsvis få perspektiv direkt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0