8 januari - Vi hälsar på UIla!

Kvart över fem var Milla utanför min port och snart satt vi i Robban, med hjulen vända mot Ullared! Det var kolsvart och regn när vi åkte dit - och det var kolsvart och ännu mer regn när vi åkte hem. Rätt jobbigt, faktiskt. Men du vet hur det är, om något GER energi så går ju allt - och att shoppa på Ullared är en sån grej :)



Jag körde ner utan paus och vi var framme vid halv nio d v s före busslasterna och kunde i lugn och ro ta varsin kundvagn vars ID fotograferades. Och proffs som vi är numera, tog vi tre korgar varav två placerades under och en i. Vi planerade sedan hur vi skulle gå för att använda tiden bäst och valet föll på den normala vägen. När det är mycket folk brukar vi börja med textil och leksaker eftersom det brukar bli mest folk där på eftermiddagen.

Sen var det ju bara att shoppa loss, då! Både Milla och jag hade varsin lista - och de låg jättebra i fickorna. För vem behöver en lista när man gör Ormen och går serpentin? Svårt att missa något då, va!

Jag behövde tröjor och provade vilt i butiken. Det blev tre som till slut hamnade i korgen bredvid en lättviktsdunjacka i orange och ett fleeceunderställ som ska ersätta mitt andra urtvättade.


Den randiga tröjan längst ner till vänster är jag mest nöjd med!

Det var lite ändrat sedan jag var 2011. De hade flyttat upp barnkläderna till övervåningen och sporten var på nedre våningen separerat från Husdjur. Annars var det väl som vanligt, tycker jag. I halvlek parkerade vi vagnarna och sen blev det lunch efter att ha sagt Hej till Ola-Conny och Morgan!


Schnitzel med bearnaisesås valde vi båda två, vilket gav lite välbehövlig energi

Shoppingen fortsatte efter lunchen och snart var vagnarna överfyllda. Det var annat än när jag var nere förra gången och handlade för straxt efter tusenlappen. Den här gången slutade notan på nästan fem...



Ja, man kan ju undra vad jag kom hem med. Tröjorna, underställ och dunjacka berättade jag ju om. Det blev också en tjocktröja i benvitt. Sen var det födelsedagspresenter till alla fyra barnbarnen. Martina och Milla, schampo, färg och inpackning två uppsättningar, rengöringsmedel två uppsättningar, en kudde och ett kuddöverdrag. Sen köpte jag grejer på uppdrag av Martina och där ska ju faktiskt 400 spänn dras av från mina femtusen. Det blev så klart andra grejer men jag har redan glömt vad haha Fast det jag saknade var min timer med magnet. Den försvann vid packandet och var aldrig med hem. Trist för det var en av grejerna jag hade på min lista...

Men när vi trodde att vi var klara bestämde vi oss för att, Skor behövde vi nog kolla också. Det slutade med att vi köpta ett par stövlar (och för 99 kronor paret var det väl dumt att missa!!!) - likadana, till och med samma storlek - i skoaffären utanför Gekås och så hoppade vi tillbaka in på Gekås och köpte innesulor till dem jämte stövelhållare för det var billigare där hehe

 Vagnarna vid halvlek var knappt halvfulla. Det var annat när vi var "klara, du!

Vi var i Mantorp vid halv elva. Milla packade in sina grejer i sin bil och sedan skiljdes vi åt. Nu får vi ladda (och spara) till nästa shoppingtur som borde bli inför julklappsinköpen! När ska du åka?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0