8 december - Hyperglykemi istället!

Hurrv. Idag var det kallt. 12 minusgrader var det när jag åt frukost!
 
 
På förmiddagen åkte jag in till stan och åt lunch med Milla, Elton och Naima. Sen blev jag kvar med barnen medan Milla åkte iväg och handlade mat. Det blev rätt mycket spring och bus då, kan jag lova!


På hemvägen handlade jag lite på Hemköp. Bland annat fick jag för mig att LCHFbröd kunde vara en bra idé. Du förstår jag har missuppfattat min kropps signaler fatalt! Jag har ju trott att när jag mått illa typ tre timmar efter att ha ätit, så har jag tolkat det som att jag behöver äta. Men så av någon anledning fick jag för mig att jag skulle kolla blodsockret. Då kunde jag skrämt konstatera att istället för att behöva mer mat, behövde jag mer insulin! Jamen, hur galet var inte det? Hyperglykemi, för mycket socker i blodet, kan på lång sikt skada kärlen i njurarna, ögonen, fötterna och hjärtat. Stackars kropp!!!
(Hypoglykemi är när man har för lågt blodsocker och det var det som hände för ett par dagar sedan...)



Fick så klart en massa reaktioner på Facebook, som handlade om att jag som diabetiker skulle passa mig för LCHF. Men hallå, oavsett vilken sjukdom du har måste du väl ändå testa saker för att se om det funkar för dig? Man reagerar ju faktiskt olika. Och vem har sagt att jag ska bli en REN LCHF:are? Näe, jag måste bara sluta lassa in för mycket snabba kolhydrater, tror jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0