6 december - Första hypoglykemin!

Usch, det ligger något vitt på marken. Men okej, det är inte svinkallt. Temperaturen ligger runt 5 minusgrader men det fick räcka med att gå mellan min Studio (Ja, jag insåg häromdagen att det är ju precis vad jag bor i!) och tvättstugan!
 


På förmiddagen hände sedan något spännande för första gången. Jag blev akut genomsvett, darrig, yr o lätt förvirrad o tänkte att nu äntligen startar övergångsåldern...när jag kom ihåg att jag ju har diabetes! Kollade därför värdet (2,1) varefter det kom fram druvsocker o en macka på det. Det blev nästan lite väl spännande där ett tag! Men vaddå! Det borde väl inträffa någon gång så varför inte idag?


Denna dag festade jag till det ordentligt med lax på ruccolabädd med knaperstekta kantareller o råstekt potatis! Lite senare blev det ett par av Lindors mjölkchokladkulor serverade till exklusiv skotsk likör, gjord på maltwhisky, sötad med honung och kryddad med en hemlig blandning av kryddor (Jepp, Drambuie). Och ja, det blev nog högt blodsocker efter det istället!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0