29 januari - Östra Madeira i 48 km/h

Efter korgflätning i Camacha blev det bergsbestigning till Madeiras tredje högsta bergstopp - Pico de Arriero över 1800 m ö h. Sen levadavandring i Laurasilvaskogen till utkiksplatsen Balcões och vidare ner mot temaparken i Santana där vi åt pumpasoppa, espada och passionsfruktpudding. Inte dumt alls!

Idag hade vi en del regn och det blåste det redan på 700 meters höjd i Camacha. Värre blev det uppe i Pico de Arriero och enligt vädersidor blåste det 48 kilometer i timmen vilket motsvarar över 13 meter per sekund. Det tog i rejält när man stod på bergstoppen. När min regncape blåste upp i ansiktet på mig blev jag nästan rädd ett tag...
 


På kvällen fortsatte jag att hålla i pengarna och åt mat på lösvikt igen. Måste vara lite ekonomisk för att kunna gå till Reid's med gästerna på fredag. Men det är så himla bra mat - och lagom portioner eftersom jag väljer själv så det passar mig väldigt bra. Det är lite som om jag hade lagat mat och ätit hemma, ju!

Här kan du se Reid's meny (du får scrolla ner lite) Det kostar 33,50€ att gå dit och dricka Afternoon tea men är värt pengarna. Vänta tills du får se bilderna :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0