12 januari - Trettio år är rätt coolt!

Dagen före rätta dagen skulle Martina fira sin födelsedag. Kl 14.15 imorgon har jag varit mamma i trettio år. Rätt coolt, eller hur? Jag kommer ihåg min egen trettio års dag i Rappet och det känns inte särskilt länge sedan. Galet!


Det var -4 när jag åkte på förmiddagen och -12 när jag åkte hem och -16 i Mantorp. Jackans luva kom längre och längre intill huvud och ansikte

Det blev full rulle på kalaset när jag, mamma, Björn, Berit, Per, Milla, Elton och Naima sammanstrålade med födelsedagsbarnet Martina, Chrille, Albin och Simon. Det blev en del foton tagna så varsågod!



Det blev lite som igår, att det var svårt att gå hem. Men iväg kom jag så sakterliga. Jag gick S:t Larsgatan fram och gick förbi restaurangen De Klomp. Och det är nog första gången jag ser att någon restaurang gör reklam för alkoholfritt, även om det nu bara rör sig om en must!


http://www.rudenstam.se/ 

Det blev ingen korv med mos idag trots att jag kom till stationen tidigt igen. Däremot fick jag för mig att en liten påse ostbågar och en minichipspåse för det facila priset utav 25 kronor, gärna kunde följa med hem.
Men du det var INTE gott. Jag åt lite grann och kastade sedan påsar med innehåll. Vad är det som händer? Först gav jag bort popcornen på bion, nu var det både ostbågar och chips som hamnade i brännbart! Undrar om det har med den kosten att göra? Intressant!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0