10 december - Med paket, barn, LCHF-vin och termosmugg

Det fick bli en morgonpromenad till macken idag, för igår fick jag meddelande från Ellos att mitt paket hade kommit och där låg bland annat Eltons adventskalender. Vad gäller adventskalendern jag gjort tidigare visade sig innehålla något han redan hade (Bamsepussel med bokstäver). Det passade bra att ta med den nya in till stan idag eftersom jag var bjuden till Elton med familj idag tillsammans med Martina, Albin och Simon.
 



Lunch, lek, glass, och bläddra i leksakskataloger blev det idag.

På hemvägen idag, klev jag in på Systemet och ställde tydligen den ovanliga frågan "Ursäkta, men vilket LCHF-vin rekommenderar ni?" Den frågan hade säljaren aldrig fått, vilket gjorde att vi båda stod vid datorn och kollade antal gram socker/liter vin och fann ut att Santa Ines ekologiska röda kunde vara en bra idé med mindre än 3 gram/liter.


Middagen bestod av nyiköpta vinet (som fick klart godkänt), Mamma scans småköttbullar med spenatblad, avokado och melon. Lyxigt!


Jag fick även in på Önska-butiken och hittade en termosmugg (79 kr) som fick ersätta den trasiga som jag har haft i säkert tio år. Det var ett svårt farväl och muggen stod i hallen jättelänge innan jag kom mig för att gå till återvinningen med den haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0