24 februari - Nordic Walking?

Idag la jag märke till att det är ljusare på morgnarna. Det är ändå rätt trevligt.
 
Så här ljust var det klockan åtta idag. Och notera gärna att solen försökte göra sig påmind.
 
Idag kom min kära mamma och hämtade mig. Kroppstemperaturen låg ungefär som igår så jag valde att följa med och handla. Det var lite kul att se lite annat än mina, visserligen trevliga men ändå, fyra väggar.
 

Både mamma och jag handlade. Men jag körde med självscanning direkt i min lilla söta shoppingvagn. Himla praktiskt!

Citygross är antingen ute i väldigt god tid eller väldigt sent ute med kitet "Gör din egen julkorv", tycker jag.

Efter Citygross gick vi ner till Dollarstore där vi hittade lite andra småsaker som vi kände att vi behövde. Och därefter gick vi till Team Sportia, där jag köpte ett par kreativt röda gå-stavar. Min tanke var att ta det lite lugnt och bara promenera - och det ska ju vara så bra med sådana där stavar så...
Jag ställde in pinnarna med 90°s-vinkel enligt instruktion på internet. Samtidigt lärde jag mig att det numera kallas Nordic Walking, inte stavgång. Men när jag därefter gick ut på YouTube för att få reda på hur de där pinnarna ska användas, insåg jag att det kanske inte var den lugnaste formen av promenad... (Jag passade också på att googla på Stavgång och Mantorp, och fick upp att PRO hade stavgång på onsdagarna i höstas med samling kl 9.30 vid Vifolkaskolan. Men man ju chansa på att det är några entusiaster som träffas och går nu också?)


Lyxade idag. Bananbakelse med en massa grädde och avokado med egen räkröra. Det var inte otäckt, inte.

Men säg den lycka som varar. Jag tyckte att jag var lite "luden i huvet" framåt eftermiddagen och på kvällen tog jag, motvilligt, tempen - som visade på nästan 38 grader. Ja, men var ÄR detta? Ska det inte räcka med 1,5 vecka?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0