21 april - Uppdatering pågår

Som du vet hade jag planerat att ta sovmorgon. Det innebar (som vanligt) att jag vaknade av mig själv klockan fem! Jag hade naivt hoppats på att jag kanske åtminstone kunde ligga LITE längre eftersom jag inte kom i säng förrän runt midnatt, liksom... men nej.
 
Efter frukost blev det datorn i knät och jobbet med Kroatienrundresan startade. Här finns ingen tid att förlora. Vi pratar om total förberedelse på tio dagar alltså. Har några föreläsningar att förbereda, tänkte jag.
 

Allt är som vanligt med datorn i knät - jag bara byter ställe

På tåget undrade jag lite hur de har tänkt när de monterade den här typen av bord under korgen med tidningar (och där man kan lägga sina egna grejer). Man får ju lyfta på korgen med ena handen och träla med bordet med den andra medan du har dina grejer i knät. Onödigt krångligt, anser jag.

När jag kom till Norrköping skiftade jag från tåg till pendel mot Mantorp och fick vänta en stund. Men det gjorde inte så mycket eftersom det var varmt och soligt.



Efter ett byte i Norrköping bar det iväg igen

Hemma!

Jag var hemma sent på eftermiddagen men eftersom jag hade kunnat sitta och jobba vidare även på tåget får jag nog säga att jag var mer strukturerad än jag hade varit om jag hade varit hemma :)

Packade upp allt, satte på TV:n, lagade mat och gjorde inte så mycket mer den här dagen faktiskt.

Det blev potatisgratäng, kryddig kyckling och lite knapriga sparris till middag. Härligt att kunna laga sin egen mat...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0