12 april - Testat med knappt godkänt

Vaknade straxt före fyra. Visserligen lite tidigt fast å andra sidan ska jag ju gå upp samma tid imorgon så, ja, vad då liksom. Och jag hade en del att göra innan jag skulle åka. Som att påskpynta!

Man ska inte överdriva det där med pynt så det här räcker gott

Men så var det dags. Jag tog mitt bagage och började bege mig mot Arlanda flygplats.


Packade det sista idag och hoppas att allt är med

Jag fick vänta 45 minuter på Linköpings Centralstation. Jag tror man har börjat med rejäl marginal eftersom pendeln ställs in så ofta. Jag får trafikinformation på mailen från Östgötatrafiken ett par gånger per dag numera.


Men solen sken idag, så idag kom mina Suncovers fram under väntetiden

Och jag vill väldigt gärna ta Snälltåget men vart går det, undrar jag

Det var bara jag och en till i vagnen så det var väldigt lugnt och skönt, måste jag säga. Jag satt och jobbade, lyssnade på musik och hade det rätt så avslappnat... tills jag hörde; Nästa station, Arlanda. Då fick jag bråttom att dra ur kontakt, stänga dator, ta ur hörlurar, kasta på mig jacka, halsduk datorväska och ta med mig de andra väskorna ner till dörren. Det blev lite stressigt där ett tag och mitt i allt råkade jag trycka på högtalare på musiken så alla fick lyssna på M.I.As Bring the Noize medan jag förläget bad om ursäkt.


Det är liksom inte den mest diskreta låten

Med kraftfullt avstängd Walkman klev jag in på Sky City, visade biljetten och åkte upp till Radisson Sky City där jag skulle bo över natten.


Och korridoren ser exakt likadan ut som på Radisson i Delhi


Rummen kanske var lite annorlunda däremot


Jag satte mig för att kolla om jag kunde checka in bagaget redan idag - och det kunde jag. Iallafall via webben.


Jag har rum med utsikt, förresten

Jag tog min resväska och gick bort med till Austrian och där stod en familj före mig. Men till slut blev det min tur och jag kunde checka in. Och snacka om tur! För tjejen som satt i incheckningen släckte lamporna och slutade sitt pass efter mig. Hon berättade att hon egentligen skulle ha stängt tidigare men att det blivit lite krångel med familjen. Det är mening med allt. Det hade varit trist att behöva vända om med bagaget i handen, helt klart.


Ja, 14.3 kg får jag väl vara nöjd med men rekordet är fortfarande 9,8 kg för 14 dagar

Traditionsenligt blev det en Max hamburgare. Hade precis läst att de har slutat med Pomes frites så jag var ju så klart lite nyfiken. Men jag är nog inte helt med där. För om det ser ut som pommes och smakar som pommes blir man ju nästan orolig att det inte ska vara pommes, ja du fattar.

Och jag föredrar Max Pommes frites helt klart och ger Crispy fries knappt godkänt

Innan jag åkte upp till rummet för att inta horisontalläge för att somna framför TV:n köpte jag till frukost som starta kl 04.30. Pris? 165:- . Det är bara att hoppas att frukosten är som värsta middagen, eller hur?

(Parentes: Scandic igår tog visserligen 155 och det är ju heller inte billigt - fast där betalar jag bara 125 eftersom jag har rabatt).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0