28 augusti - Bortskämd

Jag var hembjuden till två Kerstin idag. Kerstin A som egentligen är mammas kompis men som bor granne med mig i Mantorp. Och sedan min moster och gudmor Kerstin i Vikingstad.
 

Kerstin A ville få lite tips och råd gällande sin kryssning i Ryssland och där satt vi i solen och fikade och pratade ett par timmar. Innan jag gick hem hade jag fått med mig blåbär, tomater och dill.


Och hos nästa Kerstin (och Jan) fick jag födelsedagsblommor och pengar att köpa något för. Dessutom blev jag bjuden på purjolökssoppa och hembakat bröd. Och jag som inte är någon soppmänniska tog två gånger :) Till efterrätt blev det äpplepaj med vaniljglass och ett par timmar senare kom kaffe och hembakade bullar. Den här dagen blev jag riktigt bortskämd!
Inte nog med all fika och mat. Kerstin skjutsade hem mig till Mantorp.




Jag satte de fina rosorna i vatten och tog sedan pendeln till IKEA. Där använde jag pengarna från Kerstin och Jan till att komplettera mitt porslin. Härligt! Nu är jag väl förberedd på min födelsedagslunch med familjen på lördag. Jag köpte också 12 stålbestick för en spottstyver (29 spänn). Det var ju ingen idé att ens fundera på att köpa plastbesick när jag fick 12 riktiga bestick för mindre summa pengar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0