26 augusti - Avverkat 51

Det är väl ändå rätt coolt att kunna säga sig ha ha upplevt 51 år, mer än ett halv sekel! Och ser jag tillbaka på livet - herregud vad jag har hunnit med en massa. Nu är det bara att kliva vidare in på¨52a året och se vad jag gör av det!
 

Den här dagen ägnade jag åt att tacka för gratulationer i mängder via Facebook, Skype, SMS och telefon. Dessutom ringde det på dörren på eftermiddagen och brevbäraren överlämnade ett paket. Det var mina visitkort som jag designat ett par dagar tidigare! Det är med bilder från ett par av mina reseledaräventyr. Elefanritt på Koh Chang, Thailand - promenad i ett av mina favoritområden på jorden: Petra, Jordanien - snorkling i Röda havet, Hurghada, Egypten - och från en annan av mina favoritplatser: Taj Mahal, Indien.


Jag gjorde alltså inget speciellt idag. Men så bestämde jag mig för att jag nog borde fira mig själv lite grann iallafall. Det blev därför en snabbvisit med bussen till Citygross (20 minuter hade jag på mig) och kunde sedan fixa en räktoast, fuskbubbel (vin med mineralvatten) och en cognacsnaps (som inte var god haha)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0