17 augusti - Födelsedagskalas!

Hade fått i uppdrag att hämta tårta på Maxi idag. Men innan jag gjorde det hade jag en massa projekt som jag tänkte passa på att göra när jag hade bilen.


Jag började med att åka och handla lite på Citygross där jag också köpte Millas o mina månatliga Kosingar. Och som Milla sa, att på två år hade vi sparat 2500 spänn till vår "lyxkassa"om vi INTE hade spelat. Å andra sidan, tänker jag, hade vi ju aldrig haft chansen att vinna en större summa pengar. Det är ju så man får se det. Och vi fortsätter att vara optimister och vara glada för våra 25- och 50-kronorsvinster :) Idag vann vi 50 spänn!


Jag kom till Milla, Elton och Naima tidigare än kalaset började så jag hann lära mig att spela ett app-spel (som jag redan glömt namnet på) innan resterande av sällskapet kom.


Här är tårtan jag hämtade, med smak av apelsin och choklad. Smakade precis som Romerska bågar!


Naima fick god hjälp med att öppna alla paket!


Elton hade spring i benen men hann med en lite snutte"filts"paus också. Naima satsa på att bläddra i böcker antingen själv eller tillsammans med G-mormor (min mamma alltså).


Födelsedagsbarnet Naima åt glatt av gröten som mamma Milla bjöd på innan Elton, Milla och jag gick ut till Trädgårdsföreningen. Jag hade läst att det skulle vara "Keep it loud"-konsert där idag. Men se så fel jag hade! Det var inte i Trädgårdsföreningen. Det var i Kungsträdgården! Så näe, det blev ingen konsert utan jag gick till resecentrum och Elton och Milla gick hem igen. Så kan det gå när man inte läser ordentligt i annonserna...


Och hem kom jag med min nyinköpta Tenson-regnkappa - i solsken. Är inte det lite ironiskt ändå?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0