29 mars - Äppelskärare är bra till mycket

Idag invigde jag min äppelskärare som jag köpte på Klippet igår (24,95 kr). Jag använde den även till en av de gigantiska jordgubbarna och det funkade precis lika bra. Fast, det är klart, mitten på jordgubben var ingen hit att äta. Jordgubbarna smakar ju inte särskilt mycket annars heller, men mitten smakade absolut ingenting.
 


Av de 10 jordgubbarna i förpackningen jag köpte igår, var tre mögliga redan idag, kan jag berätta.

På förmiddagen skrapade jag mina TRISS-lotter, och som vanligt - ingen vinst! Kommer du ihåg när jag köpte lotter för en månad i samband med min månadshandling, och skrapade en ruta varje dag? Och rutorna som var kvar på veckans lott skrapade jag en gång i veckan? Minns du att jag vann på runt var 5e lott?
Sedan de höjde priset till 30 kr lotten i september förra året för att utöka antal priser, är vinstutdelningen 1 på 12!!! Vad hände???


Från vinst på en av fem till vinst på en av TOLV! Känns som lurendrejeri...

Klockan 11 hade jag tvättid. Fem maskiner totalt handlade det om. Men med tre tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp var jag klar med allt redan vid 14-tiden! Kändes rätt bra faktiskt.


Bostadsbolaget i Mjölby har välutrustade tvättstugor, kan jag berätta. Underlättar något avsevärt!

Jag hade tänkt gå till posten för att hämta en hushållsvåg och lägga på ett par brev. Men så blev det inte. Istället ägnade jag dagen till att designa väska och nyckelband. Det ska bli spännande att få hem dem grejerna, du!

Kommentarer
Postat av: Millan - två små och mamma mu

Trissbojkott! Inte ok att höja priset på det där sättet utan att det blir bättre. Och tråkigt med jordgubbarna, man måste verkligen äta dem direkt.

2013-03-30 @ 10:20:55
URL: http://mammami.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0