28 mars - Framtidsbesök

Wakie, wakie! Rise and shine! Ja, det gäller ju inte att stanna upp och låta dagarna bara gå till ingen nytta, eller hur!?


05:12 var det dags för frukost - som vanligt! Alltid lika härligt att gå upp på morgonen!

Idag hade jag privilegiet att få hälsa på Carina på Friskvårdshuset i Linköping. Det blev ett jättetrevligt besök med rundvandring, påskfika och konstaterande att vi hade en del gemensamma bekanta! Och det är kanske där jag ska tillbringa lite tid i vinter? Vi får se hur det utvecklar sig. Men du vet, det blir som det ska oavsett hur!

När jag ändå var i där passade jag på att slå en lov på Klippet och Priso. På Klippet köpte jag två värdelösa fotfilar vars sandpapper lossnade i samma ögonblick som jag öppnade förpackningen. Men vad hade jag väntat mig för 9.95 SEK? Däremot köpte jag smala galgar (14.95) och dem är jag glad åt. Jag har haft såna tjocka i trä och de tar sån himla plats i min lilla klädkammare. Nu är det mycket mer plats och de otympliga galgarna åker upp på vinden!



Och så köpte jag två TRISS-lotter. Jag och Milla prenumererar ju på fyra lotter i månaden men totalt på ett år har vi vunnit typ 250 spänn!!! Det måste vara rekord i icke-bra-vinst-utdelningt. Men man läser ju om miljonärer och hoppet är det sista man förlorar, säger man ju.



Med två plastkassar vände jag mot stationen och åkte tilbaka hem igen medan jag ångrade att jag inte hade tagit med mig shoppingvagnen...


Jag blev väl hemma ett par timmar men sent om sider fick jag för mig att promenera bort till CityGross. Har inte varit där sedan jag kom hem och jag hade ett par ärenden där. Stegräknaren trycktes på i byxlinningen och med shoppingvagnen i handen spatserade jag glatt i väg i skymningen.
Jag kollade antal steg när jag uppskattat ha kommit halvvägs. Den visade på dryga 4000 steg och 900 meter. Så den stämmer nog. Jag var lite osäker eftersom några av mina gäster hade så många fler steg än mig och när de hade gått 3 km hade jag gått 1,5...
Jag var väldigt spänd när jag kom ut ur Mobilia - hur många steg och kilometer det var totalt nu då?. Då ser jag att den nollställt sig! Nedrans! Bara att göra om mätningen en annan dag alltså. Kanske det är något fel på den iallafall?

Jag började mitt besök med att gå in på Karlssons - och KAN du tänka dig! Där står den! Den där superlätta vattenkokaren med utrymme för en liter vatten. För 129 spänn åkte den med i vagnen, du! Jag vägde den på min våg och vikten var så låg att den inte ens visade något utslag...



Jag tyckte inte att jag var kvar så länge på Mobilia, men när jag kom ut var det mörkt. Och eftersom jag valde att vända mig om och ta kort på fasaden upptäckte jag att buss 653 stod inne! "Hm", tänkte jag, "om jag hinner fram innan den åker ska jag ta den hem!" Och kvar stod den, förstår du. Så den tog jag bort till stationen och fick därför bara 8 minuter hem istället för 45 :)



På kvällen bloggade jag ifatt det förflutna. Någon Blåkulletur blev det dock inte :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0