4 juni - Varning för rullgrus

Startade denna fantastiska tisdag med service på Princessa (Pythagorio) för att sedan fortsätta till Samaina Inn (Karlovasi).
 

Passade på att äta av Samainas lunchbuffe innan jag åkte till huvudkontoret.

Idag tog jag första siestan på stranden i Potokaki. Det är dit jag brukar åka. Inga solstolar eller parasoll = ingem musik = nästan inga turister. Rätt skönt om man vill komma undan lite. Måste nog ta och bättra mig på pausfronten. Jag behöver inte jobba 10-12 timmar per dag i sträck. Det är okej att ta paus mitt på dagen och köra "Split-Day".


Tog första riktiga siestan för den här säsongen


Måste visa hur vägarna ser ut på vissa ställen här på ön. Eftersom kalksten och skiffer dominerar, faller liksom bergen isär här. Det är såna här vägar som gör att jag inte åker motorcykel eller moped på ön. Rullgrus är INTE kul. Hade en gäst en gång som körde omkull på dylikt material som sedan fick åka till sjukan och bli plockad på grus i 14 dagar... Näe fyra hjul och en kaross känns väldigt bra!

Mingel på kvällen var på Taverna Esperides. Lika trevligt som vanligt! Mineralvatten med bubbel till min grekiska sallad gjorde det också lite festligare.


Gick bort till Mitchell´s och tog en lager och fick mig lite blues till livs innan jag vände stegen hemåt.
 

Och när jag kom hem fick jag besök av en liten en. Hur söt (och skygg) som helst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0