1 juni - Ett år sedan brorsan dog

Tiden bara flyger iväg. Det kanske beror på det liv jag lever, att livet liksom aldrig stannar upp. För som du säkert redan vet är jag tidsplanerare (för annars får jag inget gjort) och organiserar mitt liv (har listor för det mesta hehe) för att hinna så mycket som möjligt på kortast tid. Anledningen är jätteenkel. Mitt liv kan ta slut när som helst och att ha en massa saker som inte blev av - det går inte an!
Om jag känner mig stressad? Inte alls. Jag skulle däremot känna mig väldigt stressad över att titta på allt jag inte hunnit med som jag tänkt hinna med.
 

Idag för ett år sedan dog Fredrik. Dagen blev lite extra tung på grund av regntungaskyar.

Jag var på kontoret hela förmiddagen och då höll sig regnet borta. Lagom till det var dags att gå till busstoppet och åka med gäster till flygplatsen - då kom det så klart!


Regnet kom när jag anlände till busstoppet. Här en vy över utgrävningarna. Jag bor i det vita huset som skymtar till vänster om gula byggnaden (Arkeologiska museet) bakom träden. Undrar nyfiket vad jag bor på. Har inga spöken hos mig tyvärr, så det är nog ingen plats där det har utspelat sig hemska saker...

Avresor och ankomster flöt på och efter min gåtransfer i Pythagorio avslutade jag kvällen med en Virgin Mojito på Beyond som hade lite utav Sommaröppning med DJ.


Beyond Cocktail Lounge är hittills det enda ställe som kan göra bra cocktails, med och utan alkohol. Om du är i Pythagorio är det dit du ska gå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0