29 juni - Ett unikt problem

Ja, roligare än så blir det inte för er idag. Det var en ganska vanlig ankomst- och avresedag, förstår du. Det betyder ju att jag var på kontoret fram till två hugget. Men jag tänkte passa på att visa lite vad bilen har för utsikt när jobbar i Samos stad. Häng med, vettja!
 

Jag parkerar oftast på P-platsen nere vid hamnen. Det finns inte så mycket platser framför kontoret. Men man får vara glad så länge den håller. För närmast havet håller den på att ramla ihop. Men varför göra något innan det är helt förstört? Det funkar ju fortfarande! Och det är ju trots allt ett hönsnät framför...


Och bilen, den har lite utsikt över Samos stad - och en lekplats. Kanske längtar den efter att få vara med barnen och leka på eftermiddagarna (för på förmiddagarna är det aldrig någon där)?


Ibland ställer jag mig på den här parkeringen framför före detta Ellinas Tours (sedan tidigt i våras Samos Holidays. Man har beställt ny skylt men det går inte så snabbt här... Jag är lite tveksam till att den ska "hinna" komma innan säsongen är slut i mitten på oktober.)


På väg från jobbet hoppade jag in och köpte med mig en grekisk sallad från Lakis. Den fick följa med mig till Potokaki där jag hann ta ett eftermiddagsdopp innan det var dags för avresor och ankomster. Så! Det var väl en ganska typisk lördag för mig på Samos, det! Fast den här dagen inträffade en unik händelse.
 
Jag fick en gäst som började ringa på larmtelefonen straxt före klockan 22 och krävde att jag löste dennes problem på ett hotell vi har haft i alla år utan bekymmer (... och det slutade inte där utan samma sak skulle komma att diskuteras med mig ytterligare tre dagar framåt. Stora förväntningar och när man utgår ifrån att något skall vara på ett visst sätt, är människors värsta fiende kanske.) Så något besök på Beyond blev det inte förstås. Men vad är väl en Virgin Mojito på Beyond mot ett, för en gäst, stort problem kan man fråga sig? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0