7 januari - Vad sjutton gjorde jag den här dagen?

Vet inte om det har att göra med att jag normalt gör så himla mycket varje dag, att jag inte kommer ihåg vad jag gjorde för 14 dagar sedan. Men du kanske upplever samma sak - att du inte minns vad som hände en specifik dag för ett par veckor sedan? Det är himla bra att blogga. Då har man rätt bra koll på aktivt liv. Mitt problem är ju att jag mestadels inte har tillgång till internet och kan göra det regelbundet, utan måste göra som nu - blogga ifatt tre veckor på en dag. Lite kämpigt får jag medge.

Kommer iallafall inte ihåg om jag gjorde något speciellt den här dagen. Har inte antecknat något, har inga bilder att få minnen ifrån, och kommer inte åt några statusuppdateringar på facebook mellan 1 och 13 januari när jag skriver det här. Men måndag var det och jag köpte tydligen ytterligare 5MB till mitt mobila internetabonnemang. Det går åt en del när man bloggar har jag märkt...
 
Ett årsbesked från CSN damp ner idag via mailen, vet jag också. Total skuld uppgår till 62.813 kronor. Man skulle kunna säga att nu börjar man se ett slut, eller hur! Ska avbetala 1078 kronor i kvartalet såg jag, men jag har autogiro och behöver inte bekymra mig särskilt om det där - förutom att ha pengar på kontot då hehe.

Men lite statistik har jag, så varit ute och gått har jag uppenbarligen gjort. Jag vet bara inte var jag har varit :/ Nästan läskigt!
Steg: 5229
Km: 2,98
Kcal: 238
Tid: 1:12:16

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0