4 januari - Face-rape!

Tog ledigt från jobbet och åkte in till Linköping och åt lunch med mamma och träffade först Milla och barnen, sen Martina och barnet.
 
Det blev inga kort på mamma. Har fått för mig att hon inte uppskattar att bli fotad och utlagd på internet. Jag må ha fel men tills jag vet annat så är det sparsmakat med bilder på min kära mor.
 
Efter vår lunch på Hamlet mötte vi upp Milla och barnen. Jag passade dem medan Milla gick in på Lindex och mamma in till Cubus. Vi gick där och spankulerade på kullerstenarna på Nygatans nederdel. Elton var vaken medan Naima sov. Plötsligt märker jag hur den färgade overallen i vagnen blir allt säckigare och upptäckte att Mr Elton somnat. Så rolig var jag! Och mamma hade kommit ut från Gränden och inte sett oss och åkt hem - med balansplattan som hon lånat av mig, och skulle ge tillbaka. Så det kan bli ibland!
 

Kanske att en av mina lokalguiden i Jordanien har rätt? Han tyckte att jag hade en rogivande (undrar om han inte menade sövande) röst och menade att jag skulle passa som lärare för busiga jordanska pojkar som skulle bli lugna på mina lektioner...
 
Martina fick en förskottspresent idag. Hon fick en cykelsadel till Albin från sin mormor, att ha på sin cykel som hon skulle få av mig. Kartongen blev en trumma på hemvägen, började förstå när vi lämnade varann. Före det var han lite för blyg för att trumma med när jag trummade... Jag passade också på att ge dem Minidatorn med touchskärm som jag köpt i Malaysia. Hade hittat lite roliga appar passande en snart tvååring, som jag laddat ner - men kanske skulle jag ha valt bort några appar som jag lagt in?
 

Albin är en liten blyg gosse som kommer igång efter ett tag. Jag var också blyg som liten. Martina var på samma sätt. Man måste nog säga att det där har gått i arv, va?
 
Mörkret kommer snabbt. Plötsligt var det kolsvart. Men i ett försök att vara glad även i kyla och mörker, tog jag ett par bilder från stadsbesöket. Håll tillgodo!


Storgatan upp mot Borggården.


Linköpings Centralstation mot Hamngatan respektive Vasavägen.

Jag la mig tidigt som vanligt men vaknade kl 22.58 och kollade på Facebook. Hade fått en massa gilla och kommentarer på något jag inte kände igen. OMG! Man hade kapat mitt konto och skrivit något märkligt på min statusrad. GUD vad läskigt!!! Jag skrev genast en statusrad att kontot var kapat, varvid Martina "dök upp" och berättade att det var HON! Jag hade inte tagit bort Facebook appen och där var jag inloggad, berättade hon, och då hade hon inte kunnat låta bli. Nedrans unge, va!?

Steg: 10403
Km: 5,92
Kcal: 258
Tid: 1:48:25

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0