3 januari - Stegräknaren ankom

Förberedde närmaste resan till Indien och satt vid datorn och skrev hela dagen.

I mailen damp mina två beställda ISBN-nummer ner från Kungliga biblioteket och i brevlådan framåt trehugget hörde jag hur det kom post och där låg min nya stegräknare (och bläck till skrivaren). Var ju så klart tvungen att inviga räknare genom att gå till Shellmacken för att hämta mitt paket från Ellos, fylld med plommonlila produkter.
 

Stegräknaren motiverade mig att ta en promenad till Shellmacken och inreda badrummet i en ny färg. Känns rätt bra, faktiskt. Men nu känner jag att en fleecemorgonrock i matchande kulör borde nog finnas där också. Alltid är det nå't!
 
Från och med idag tar jag upp stegräknarstatistiken igen. Skillnaden mot tidigare är att den här visar mer än bara steg. Kolla!

Antal Steg: 3360
Gångna Km: 1,68
Förbrukade kalorier (Kcal): 77
Aktivitetstid i timmar/minuter/sekunder: 37,25
 
Fortsättningsvis kommer jag bara skriva Steg/Km/Kcal/Tid men nu vet du vad jag menar med begreppen! Så himla kul, alltså! Målet är att gå ner till 60 kilo och slippa medicinera mot diabetes igen. Det har jag lyckats med tidigare. Nämnda kiloantal stod vågen på år 2006, och det gör målet realistiskt. Undrar vad jag väger nu, förresten! Skulle gissa på 77 av kläderna att döma :/ Hur gick DET till? haha ja det kan både du och  jag svara på, eller hur? Brist på motion och en massa ostbollar... Bara att erkänna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0