18 januari - Ankomstdag

Igår fick jag veta att jag inte fick bo kvar på HQ när gästerna kom, utan skulle bli tvungen att flytta till ett annat hotell i närheten. Men det där ändrade sig under förmiddagen. De menade att de hade funnit ut att det fanns rum, trots allt. Aja, oavsett orsak kändes det himla skönt! Men det gjorde att jag bara gick ut från hotellet för att hämta min Kameez.


En massa papper jämte ett par toast på sängen - ochTVn på - det var så jag laddade för kvällens ankomst.

Vid halv nio klädde jag på mig Apollo-uniformen och en halvtimme senare ringde telefonen och jag fick reda på att gästerna skulle landa en halvtimme före utsatt tid. Bara att kliva ner i receptionen och åka med minibussen och vänta in dem!
 
Och så kom de - och därmed var min rundresa igång. Två av gästerna kom dock på avvägar och först trodde alla att de inte varit med planet. Men de hade bara klivit på fel buss visade det sig, så jag vände tillbaka till flygplatsen och hämtade dem också. Tur att hotellet ligger bara tio minuters körtid därifrån.
Mina andra gäster hade checkat in klart efter att jag gått, och hade redan gått till rummen när vi kom. Men nu var alla gäster på plats och det kändes väldigt bra!
 
Närmaste aktivitet planerade jag till kl 09.00 imorgon. Då kunde den som hade lust, följa med på en promenad i omgivningarna innan vi tar flyget till Mumbai med slutmål Jaipur samma eftermiddag.
 
Statistik:
Steg: 2360
Km: 1,34
Kcal: 98
Tid: 00:32:00

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0