17 december - Apollotröjor och ostbollar

Jobbade med sista förberedelserna och blev klar efter 12, 5 timme framför datorn. Kändes riktigt bra och nu var det bara att se fram emot rundresan!
 
Och idag hämtade jag mina två blåa uniformströjor med Apollo-logon på. De har jag längtat efter. Sista jag jobbade där var de vita, och de blåa har jag suktat efter sedan de kom! Nu du Mariann, nu har jag också ett par likadana som dig hehe.
 
Jag köpte också ostbollar. Men vet du de smakar allt mindre och mindre bra. Är inte det lite vemodigt? Vad ska jag missbruka när jag inte gillar dem längre? Det där får jag klura på, känner jag.
 
På kvällen bjöd någon svensk kanal på ett kriminaldrama. Har redan glömt bort vilken kanal och vad dramat hette. Anledning? Jo, för svenska kriminalare blir relationsdraman istället för brottsdraman. Näe, jag slog över till CSI istället. Det blev ett lätt val trots att det var ett gammalt avsnitt... (Nej, nu minns jag! "Morden i Sandhamn" hette filmen. Kommer ihåg att Martina gärna hade velat se den, men missade den.)
 
Tjaaa, vad hände mer? Inte mycket. Det var ju mest tangentbordsknackande och några foton blev inte tagna. Men jag tror ni kan stå ut, för det kommer fler redan imorgon. Då bär det av nämligen! Malaysia nästa!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0