15 januari - Farväl till plastblomman

Det var ju en himla tur att jag hade bokat en tvättid idag. Det gjorde att jag kunde packa ner rena kläder! Och med väskan packad och klar (trodde jag) lämnade jag Mantorp till förmån för huvudstaden.
 

Min plastfuxia gör sig rätt bra även med snö på sig.
 
Blev upphämtad av taxi vid stockholms Central även idag och liksom förra gången hittade varken GPS eller chaufför, vilket gjorde att vi åkte runt och letade i området en kvart-tjugo minuter. Men den här chauffören blev sur på mig! Han var direkt otrevlig i slutet när jag gick av. Dåligt!

Fick ut mitt pass inom fem minuter och kunde sedan gå till stationen och ta Arlanda Express till Jumbo Stay på Arlanda. Där hade de haft vänligheten att uppgradera mig från ett iskallt hjulhus till ett rum i flygplanskroppen med en 140-säng. I Like!
Inmundigade lite mikromat och en miniflaska rött vin (2,5 dl för 69 kronor - som hittat!) innan jag gick mot badrummet. Och det var då jag insåg att jag inte hade fått med mig allt när jag packat. Mina insulintabletter stod kvar framför TVn! DET var ju inte helt bra, det. Jag mediterade lite på det och bestämde mig för att försöka parera en dysfunktionell bukspottskörtel, med kosten redan nu. Annars får jag vänta tills jag kommer till Goa. Där kan jag köpa medicinen receptfritt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0