11 januari - Vågen

Dags att borsta av bilen och skrapa rutor ännu en morgon. Fast idag hade jag ingen direkt tid att passa. Jag skulle bara ställa bilen på Millas parkering och sen vandra vidare i livet.


Millas kombinationsverktyg, borste med skrapa, fungerade inte särskilt bra. Svår att borsta med eftersom skrapan "högg i" med ojämna mellanrum och skrapan fick man ingen kraft bakom, så på isig ruta kom Gyllene Måsens hederliga skrapa från "gammeltiden".


På CityGross passade jag på att handla lite innan jag åkte vidare in mot stan. Skulle inte ha så mycket. Faktum är att jag nu officiellt har tröttnat på Ostbollar, och köpte frukt till fruktsallad istället. Blev faktiskt lite sugen på det och även om nu detta inte kommer bli en tradition så var det himla gott senare på eftermiddagen.

Jag lämnade bilen och på väg till stationen tog jag svängen ner till Classe och bytte de två felaktiga hjulen. När jag var där förra gången hade de haft ett extraerbjudande på en våg för bara 99 kronor. En sån skulle jag passa på att köpa, kom jag på. Men i stället för att gå direkt till den, passerade jag de andra vågarna och hittade en jättekul våg som förutom vikt även visar kroppsfett, kroppsvätska, kaloribehov/dag, idealvikt, muskel- och benmassa. Jamen, fattar du vilken bra motivator!? Nästan som att ha en PT (personlig tränare), tänkte jag och motiverade mig därmed att köpa den för det facila priset 499 kronor.


Tillåt mig presentera Mr Beurer, min personliga viktcoach. Vi skall tillsammans arbeta mot, kanske inte 57 kilo som han har talat om för mig, men iallafall 60!

På kvällen gick jag upp med LACK-bordet i bok för att ställa det i förrådet. Denna händelse resulterade i ett iordningsställande av utrymmet, vilket gjorde att jag numera kan gå in obehindrat och dessutom hitta grejer jag behöver. Sist jag var där och letade efter mitt andra skal till min telefon (det vita gick sönder i Petra i oktober), hittade jag inte kartongen. Följden blev att jag ropade in en likadan telefon på Tradera för runt 600 spänn, så nu har jag två Sony Xperia Active. Onödigt kanske fast å andra sidan har jag ju reservdelar, och det är ju praktiskt med tanke på hur dyrt och svårt sånt är att få tag i spontant. Och jag är ju himla nöjd med telefonen, som tur är.

Ordning och reda blev det i förrådet!
Och idag mailade jag till Tabletkungen om min icke-fungerande Powerknapp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0