8 augusti - Regn. glasögon och busskort

Då var man tillbaka på svensk mark med typiskt svenskt väder med regn. Jag insåg att jag skulle bli tvungen att skaffa mig ett paraply eller en riktigt bra regnkappa.
 

Mitt kaffe drack jag i koppen från Mitchell´s hogshack och tankarna for naturligtvis snabbt tillbaka till Samos.
 
Tog pendeln in till Linköping för att besöka Vårdcentralen, äta lunch med mamma och handla lite. Jag hade gett mig själv i uppdrag att skaffa nya glasögon. De jag har är så himla repiga numera.
Och sen att köpa ett 30-dagarskort eftersom jag inte har någon bil längre.


Det var under en grå himmel som jag åkte in till Linköping.

Innan jag träffade mamma svepte jag in till Tre-butiken och köpte internetmodem för 4G och ökade mitt internet på telefonen. Det blev lite dyrt i månadskostnad känner jag så här efteråt, men det är smidigt med mobilt modem eftersom jag fortfarande lever lite som en nomad.

Mamma och jag gick till Café Gyllen och åt en paj. Fotot jag tog där försvann (tillsammans med andra bilder jag tog senare denna vecka. Är ganska säker på att det beror på förarfel. Jag raderar lite fort ibland...)


På Smarteyes hittade jag ett par glasögon som jag var förvånad över att gilla. Har haft svårt med glasögon utan bågar runtom men de här fastnade jag för och beställde.


Och så kom då ösregnet när jag gick ner mot stationen för att köpa mitt busskort och åka hem. Jag MÅSTE verkligen köpa regnskydd till mig själv...


De där solglasögonen lär jag inte behöva överdrivet mycket här, du!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0