4 april - Vänner, Citygross och rekordsnabb leverans

Aktiviteterna på morgonen startade tidigare än vanligt. Det skulle nämligen ätas frukost tillsammans med Gittan och Alice på Scandic Linköping City klockan 07.30!
 
En minut över sju gick tåget. Och idag blev det nästan spännande på station. För plötsligt blev det spårbyte och som i ett lämmeltåg vandrade alla resenärer till Spår 1 istället.
 


Solen sken även idag. Måste säga att jag är oerhört tacksam över att ha fått sånt fint väder när jag varit hemma den här vändan! Promenerade med lätta steg mot hotellet vid Stångån!


Och där satt de! De bästa vännerna från min tid på TV Linköping och tidningen Stan vid Stångån ("Glada nyheter i din brevlåda"). Och så himla roligt vi hade! Det var som om vi slutat jobba ihop igår! Visst är det härligt med sådana människor. Vi liksom pratade enkelt ifatt 8 år tills vi var framme vid idag. Jag hoppas verkligen att det inte dröjer 8 år till nästa gång...


Efter den härliga frukosten väntade mer roligt. Ytterligare promenad i solens sken - och växling av pengar inför Jordanienturen. På Forex nappade jag på deras erbjudande om konto med Visakort knutet - Gratis. Inga kostnader och 1,8% ränta. Kan ett lönekonto blir bättre???

Sen bar det av till Milla och Naima (Elton var på dagis). Hon skulle till Citygross och passa på att skjutsa hem mig. Nu var det planerat att det inte skulle bli så stressigt som det blev. Istället för att ha Elton busandes runt i butiken blev det nu en del oro över att inte hinna hämta honom på dagis i tid. Vi fick skippa Karlssons och strosande i butiken just därför.


På väg till mig svängde vi förbi Shell så jag kunde hämta min kamera som kommit med DHL - bara två dagar efter avslutad auktion!!! Rekordsnabbt!. Och det VAR den kameran jag hade ropat på. (Ja, man vet ju aldrig med säljarna på Tradera.) Började så klart fota med den direkt. Jag noterade att det blir väldigt konstigt perspektiv när man vänder på bilderna i kameran. Allt blir avlångt, förmodligen för att den har vidvinkel.. Så att vända bilderna i datorn lär jag testa istället. Men jag har mycket att lära mig innan jag kan kameran som har en massa finesser.




Naima bytte mellan att leka med mina plastlådor, riva ut saker ifrån Bennohyllan och stå och hänga vid bordet, mycket förnöjd.

T vä. Milla testade lite cowboyutrustning som hon skulle låna av mig inför line dance-avslutningen på söndag. Bilden är kameraroterade. Visst blev den märkligt?
T hö. En chokladboll måste man ju ha efter maten, menade Milla, som köpte såna på CityGross.


Nu blev det förstås inte så att Milla blev försenad till dagis. Naima och Milla åkte hem efter snabblunch hos mig, så istället för att komma försent - kom de för tidigt! Nästan gång följer Elton med till Mantorp, är det bestämt :) Kanske går det att förmå honom att stanna och leka med mormor?


På kvällen gick jag iväg till Mantorps gym för att delta på Aerobic Bodytoning. Jag var både förväntansfull - och övermodig. Jag ändrade stepbrädan som du ser bakom mig, till högsta läget  men stannade på vikter på totalt 5 kg och tyckte att jag kände mig ganska så klok.
Redan under uppvärmingen insåg jag att "det här kommer bli jobbigt" men man kan ju inte ge upp. Men istället för att ändra brädan till lägre, stannade jag på golvet  - och insåg ett par saker.
Ett) Att jag är en "Golv-tjej", för när jag stannade på golvet tyckte jag det var jättekul. Brädan blev liksom bara något som stod i vägen.
Två) Att jag inte kan träna för instruktörer som kommer in på 3:an istället för 1:an. Jag kommer av mig helt och är nära på att köra passet efter egen kropp. Men sånt känns så himla oartigt så istället stannar jag av medan jag försöker tvinga kroppen att följa med, med följden att jag blir  oinspirerad och energilös.
Så vad fattade jag då för beslut? Inga fler Aerobics Bodytoningpass! Får försöka testa deras Yoga och Functional Moves istället. Kanske det är något för mig? De har inte så många andra pass att välja emellan som funkar för mig annars. (Hm, jag kanske skulle fråga om jag kan hyra in mig och köra lite egna pass?)

Innan jag avslutar måste jag ju demonstrera den där praktiska prylen som jag fick av Milla i påskas. Det där gröna är en flaskhållare. Du kan köpa vilken läskflaska som helst och hänga fast i den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0