27 april - Fågeldag!

Idag var det Fågeldag i Trädgårdsföreningen och jag mötte upp barn och alla barnbarn för lite skoj i parken.
 


Den startade i lekparken. Populärast är helt klart rutschkanan!


När klockan började närma sig elva gick vi ner mot Tropikhuset och fontänen där det skulle hända grejer.


Först var det Skattjakt. Den enda som hittade ett vinstkort var Elton, som också var den första av alla att hitta ett. (Han fick välja pris och valde en mjukis-Barbapappa.)


Kl 12 är det musikspel vid fontänen där vattnet liksom dansar i takt. Fast idag missade vi faktiskt det. Vi gjorde lite annat istället.


Glasspaus i Tropikhuset.
Till och med jag åt glass - och noterade att Dajmglassen har blivit mindre och kostar mer. Jag kände mig klart lurad...


Sedan gick vi och matade änderna med kex. De fick så mycket att de tröttnade på oss och simmade iväg haha



Den här förmiddagen avslutades med en gigantisk sockervadd. Visste du förresten att det bara är motsvarande en sockerbit i den där sockervadden? Den var så stor att alla åt av den - utom jag. Och Elton och Albin var inte så förtjusta i den heller. Däremot de STORA barnen :) De gillade den!


Det blev kallt och blåsigt vartefter tiden gick, så vi bestämde oss för att det var nog redan vid halv ett. Martina och barnen vände hemåt för att grilla innan regnet kom.
Milla och jag hämtade våra kläder hos skräddaren och så följde jag med till Toys'r'Us där det var 25% rabatt på allt. Där jag köpte två roliga såpbubbelmaskiner till Elton och Albin samt en Pool för vattenleken i mitt rum innan jag tog bussen till stationen och pendeln till Mantorp. Och där började det regna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0