22 april - Äger numera ett snapsglas

Förmiddagen tillbringades i tvättstugan. Vid lunchtid tog jag en promenad, först till macken för att skicka iväg ett traderapaket, vidare till Mobilia för att lägga lite kläder i Myrornas container samt för lite shopping.

På vägen stannade jag och gick in på Mantorps glasbruk. Där köpte jag mig ett snapsglas. Hade tänkt göra det länge och vad är väl roligare än att ha ett lokalt, handblåst ett?


Mantorps glasbruk har en massa fint. Mitt snapsglas invigde jag med indisk sockerrörsrom till tryffelbrie och soltorkade tomater på ruccolabädd.


Röda pricken på kartan visar var Mobilia ligger.

Testade zoomen och lyckades fånga ett par kråkor innan de flög iväg.

När jag kom fram till köpcentret hittade jag inte min inköpslista och drog mig till minnes att jag satt den på ytterdörren.Däremot hade jag inget minne av att ha lagt ner den i väskan. På CityGross försökte jag därför komma ihåg vad som stod på listan. När jag väl bestämde mig för att skriva ner allt jag kom ihåg från listan och skulle ta pennan i plånboken, vad tror du jag hittade då? Jepp, kom-i-håglappen!
 

Efter 45 minuters strosande i varenda gång för att försöka minnas vad jag skrivit upp, hittade jag listan i plånboken. Då hade jag bara missat två grejer på avdelningarna jag passerat igenom. Det var rätt bra jobbat, tycker jag.

Efter att ha spenderat 2,5 timme på Mobilia styrde jag steg och hjul mot hemmet. Det hade börjat regna - mycket obehagligt.


På hemvägen var det mp3:n på - och så hittade jag en väg som heter Hemvägen. Var inte det lite roligt?
.

Tussilagon blommar för fullt i dikena.

Jag letade lite mer info om premiären av Jurassic Park i 3D den 1 ma,j eftersom jag bestämt mig för att boka biljett till den. Men plötsligt så fanns ingen info på Sf:s hemsida eller på Facebook! Och andra länkar fanns heller inte kvar. Vad konstigt, eller hur? Det är något märkligt med den där premiären uppenbarligen. Jag börjar nästan tro att jag har drömt det hela...

Kommentarer
Postat av: Millan - två små och mamma mu

Ja man kanske skulle besöka glasbruket, det var ju säkert 15 år sedan sist :)

2013-04-24 @ 17:32:28
URL: http://mammami.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0