2 april - En rolig utedag!


Det blev en tidig avfärd från Mantorp idag. På schemat stod VC och Gottfridsbergsbesök.


På Vårdcentralen blev det lite väntetid. Jag hade lagt ner min nya Sudokotidning innan jag lämnade mitt hem, så den plockade jag upp. Och kan du tänka dig. Jag löste en! Och faktum är att jag tyckte det var rätt kul. Det trodde jag väl aldrig.
Mitt blodtryck låg på 115/80 så det var bra. Däremot kunde jag inte få hjälp med allt utan blev hänvisad till Medicinskt Centrum. Fast de kunde inte hjälpa mig heller utan remiss så nu väntar jag på det.


På väg till S:t Larsgatan köpte jag fyra Chili Cheese som mellis. Onyttigt men gott!


Skickade iväg min surfplatta till Kina idag. Jag köpte ju en Pipo S2 på Tabletkungen.se och den har krånglat sedan jag köpte den. Först kunde jag inte sätta på plattan med powerknappen. Sen gick den inte att stänga av med powerknappen. Problemet är ju att jag inte har varit hemma i Sverige och kunnat skicka iväg den tidigare, för det hade ju varit bra. Nu får jag ju bara hoppas att det ordnar sig innan jag åker till Grekland ett halvår...


På väg till Martina stannade jag till på Pizzafiken och köpte med mig pizzor. De hade bytt ägare märkte jag, och jag var lite rädd att pizzorna inte skulle vara lika bra som förr. Men de får godkänt. Chrille valde en Lång John, Martina en Kebab och  jag en Chamiram.


Martina och Chrille hade precis kommit hem med Albin från dagis när jag kom.


Elton fick sitt monster häromdagen och idag fick Albin sitt. Men den funkade inte så den gick jag och bytte innan jag åkte hem. Och så blev det ju ett Kinderägg. Chokladen var inte lika spännande som ägget med presenten, dock.

Efter maten får man energi och då ska man springa runt i vardagsrummet så mycket som möjligt.



Även den här familjen fick prova Kockens 70%iga Chokladmousse. Men det var ju bortkastat. Varken Albin eller Martina är Chokladälskare och ratade den. Det var bara Chrille och jag som gjorder Tummen upp!.


På väg ner tillbaka mot stan tog jag ett svep in på bibblan. Vet inte varför men jag lånade ett par böcker som jag antagligen inte kommer öppna innan det är dags att lämna tillbaka dem...



Milla hade pratat om en ny Second Handbutik. Den hittade jag på Torgatan 1 och gjorde ett studiebesök. Third Avenue heter den. Himla trevlig och väldigt mycket vintage, både kläderna och inredningen. Ett vinnanden koncept. De flyttar till Lin & CO:s lokaler om ett par veckor så håll koll, gott folk. (Notera gärna min shoppingvagn på bilden överst till vänster. Den är liksom en del av mig själv numera.)


I samma butik som är beskriven ovan, säljer de även kläder designade av linköpingstjejerna Emma Pettersson och Karin Gilje (http://twentyeightdays.se/). Lite roligt!


Åkte så småningom hem igen och lämnade Mantorps station bakom mig.


Och med mig hem hade jag ett nytt monster. Albins röda stannade kvar på Lekia tillsammans med två andra som heller inte fungerade. Det blev istället en grön och likadan som Elton har.

Med posten hade jag fått min väskorganisatör så den invigde jag så klart genast. Och däri ser du Glädjelotten jag vann på tidigare på dagen. Vad jag vann? En ny lott (som det inte var någon vinst på kan jag meddela)

På Stadium hade man en kampanj: Köp tre saker och få den billigaste! Sista grejen blev en Yoga matta. Det gick nog lite fort där, känner jag så här efteråt. Hade nog varit smartare att a en tröja till... men mattan får jag la köra min en-minuts-träning, då.

Summa summarum: Det här blev en jätterolig utedag, tycker jag. Och Imorgon hoppas jag få en dag hemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0