14- april - Från Aqaba till Gardemoen

Frukost halv sju som vanligt. Jag var bland de första på plats och fick vänta på omelettmannen.
Kom på att jag inte hade skrivit ut min biljett för färden till Arlanda imorgon bitti. Men jag löste det genom att ta ett kort på mailet så jag åtminstone hade numret och kanske kunde checka in på egen hand.


Från Aqaba åkte vi tillbaka till Ammans nya flygplats. Där var det dansuppvisning. De var jättebra - och de hade lärt sig i från Youtube! Kreativt!!!


Bilder från några butiker och rökrummet. Jag tyckte att det var väldigt litet utbud för att vara internationell flygplats... men det kanske blir bättre med tiden. Och det där med toalettfrågan känns inte helt genomtänkt. Tre publika toaletter på flygplatsen (som jag känner till) med tre stolar i varje när femtio damer på väg till Mecka ska tvätta sig och göra sig i ordning, lämnar övrigt att önska. 
Tips 1: Planera ditt toabesök och
ha inte bråttom...
Tips 2: Innan du går igenom första säkerhetskontrollen finns ett växlingskontor där du kan växla dina dinarer, om du mycket har såna kvar. Notera dock att de tar växlingsavgift och att du kan betala med dinarer inne i taxfreeområdet.



Vi hade en kort mellanlandning i Wien. Där hade de intressant rökrum må du tro. Man gick in i ett rum, i storlek som en sardinburk. I rummet var det ett utsug i taket där det mesta gick ut - men så hade de hål i dörren så resten gick ut till gaterna? Var det smart det?

Jag landade med mina gäster i Norge. Trist så klart, speciellt eftersom Alis (en kollega i branchen) svenska grupp åkte till Arlanda från Wien... Men nu var det så det var - och jag hade en hotellnatt på Radisson som låg på flygplatsen. Bara att dra iväg med bagaget och försöka få ett par timmars sömn, alltså!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0