4 september - Varför be om hjälp när man typ kan själv?

Uppdrag i Samos stad för att sedan slappa i Votsalakia och därefter avsluta kvällen med service i Pythagorio och middag hos Mariann.
 
Uppfarten till parkeringen var idag avspärrad och man hänvisades in på "min" parkering för att komma ut!
 
Färgglada blommiga stolar utanför en butik på shoppinggatan i Samos stad.
 
Rob Tatuerare skulle inte öppna förrän klockan 11 så det blev en dyr juice i muséeparken medan jag och Mariann väntade - men öppnade han klockan 11? Nähäe då. Eller jo.... 11 grekisk tid kanske. Vi har inte helt samma tideräkning här, där fem minuter mer liknar svenska tjugo :)
 
Och så fick jag syn på något ovanligt idag! En beige Vaz/Lada - och blev nostalgisk när jag mindes mina egna (en gul och en beige har jag haft).
 
Att låta någon korrekturläsa skyltar är en nästan omöjlig tanke! Man kan helt enkelt inte erkänna att man inte kan stava. Gäller inte bara handskrivna skyltar som denna... Nästan lite gulligt mitt i sorgligheten och man förstår ju budskapet ändå.
 
Tog inga kort i Votsan men ett på Evangelitsa när hon satt vi datorn med bilbokningarna på Aramis.
 
På kvällen var jag inbjuden till Mariann på middag. Fick se utsikten från apollotjejernas terass före det och blev klart avis. Helt fantastisk utsikt över Pythagorio och hamnen!
 
Pythagorio harbour by night.
 
Fick igång laddningen på Marianns dator som inte mår så bra, och kunde sedan avnjuta en god måltid!
 
Skål i vatten utan blubblor idag!
 
Idag hade jag kommit ihåg att tända utebelysningen hos mig, vilket gjorde det lättare än vanligt att hitta hem. Gatubelysning är det sparsamt med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0