2 september - Rödhårigas dag

Missade att gratulera mina rödhåriga vänner på deras dag. Har ju inte internet på mobilen gratis längre så när jag kom hem från Afrodite, där jag åt middag med Carola som åker hem imorgon, så var det ju försent.
 
Söndagen bestod av, som alla andra söndagar, av välkomstmöten från klockan tio i Pythagorio, vidare i Karlovasi för att avrunda med servicekontoret i Pythagorio. Straxt efter åtta var jag klar på kvällen, en ganska så normal tid för just denna veckodag!
 
En lite intressant sak har uppenbarat sig vid "min" parkeringsplats. Det har kommit upp ett fårstängsel. Och jag vet ju att det är egentligen privat mark så jag blev inte förvånad alls.
Första dagarna var det nästan helt avspärrat och det var kanske öppet en meter så man iallafall kunde GÅ in.
Idag hade man lyft bort stängslet och till och med lagt ut grus så att det var lätt för bilar, quads och vespor att åka in och ut bakvägen, som det är.  Vad var meningen med det där fårstängslet egentligen, undrar jag.
 


 Som jag skrev initialt, var jag ute och åt med Carola. En jättefin, lite långhårig katt kom in på restaurangen. Den hoppade galant upp vid hink-fontänen och drack vatten... och den drack... och den drack. Det var en törstig katt, det!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0