28 mars - Nytt flyttlass och jobbprat i regn

Startade morgonen med frukost som vanligt. Jonzon hade med sig sin kompis Apan som sällskap idag.


Jonzon med sin bästis, Apan.


Straxt efter tio promenerade jag till bussen som tog mig till tåget som tog mig in till Linköping där jag skulle hämta min bil hos Milla. Innan jag vände hjulen tillbaka mot Rappet hoppade jag in på Prio1 där jag faktiskt hade turen att få tag i en IKEA-tyghylla till städskåpet, tyggarderob till klädkammaren och ett duntäcke, jämte en hylla att hänga på en hylla. Jag hittade också ett par Kavat-skor till Albin för en tjuga! Han har trots sina knappt tio månade, börjat promenera runt redan så det är ju bra att slippa gå runt ute i "strumplästen".

När jag var klar där åkte jag och packade in saker i bilen, åt lite lunch för att sedan (efter lite ostbollar) åka med ett flyttlass.


Mums! OLW:s ostbollar är bäst.

Det tog ett par timmar idag för jag delade upp springet lite mer och plockade iordning mellan varven istället. Kändes lite lättare på så sätt plus att jag fick undan grejer hela tiden.


Plockade upp min helfigurspegel men den hamnade inte på väggen. Upptäckte att jag skulle behöva snöre/ståltråd mellan två beslag :) Men jag monterade ihop två Frosta-pallar iallafall.


Mikro och stekbestickställ uppe jämte kaffebryggaren och kylskåpet börjar fyllas med saker som inte kräver kyla. Ingen idé att starta ett kylskåp när jag inte bor där, eller hur?


Två väldigt röriga köksskåp. Känner att jag mest slänger in för att bli av med det...


Handduken hänger på en magnetkrok som jag köpt på Citygross för ett par månader sedan. Helt suverän grej!
I badrummet finns nu min tvättkorg med begagnade duntäcket som kräver en tvätt. Ska nog tvätta duschdraperiet som föregående hyresgäst hade lämnat hängande också. Kan ju vara en bra att ha grej!
Hittade en gammal sliten hylla i vindsförrådet som tillfälligt tjänar mig. Men den måste definitivt bytas ut för särsklt fräsch är den inte!


Klädkammaren känns oroväckande full. Å andra sidan ska saker och ting omstruktureras när jag är färdiginflyttad. Men se så bra det blev med tyghyllan i städskåpet. Det enda som står på golvet nu är dammsugaren. Notera gärna mitt bordsstrykbräda från IKEA som hänger bredvid hyllan. Smidig pryl verkligen!

När jag klar i Mantorp och precis svängde in på garageuppfarten i Rappet ringde telefonen så det blev lite sommarjobbprat från förarsätet medan regnet smattrade på rutan. Inte så svårt att fatta soliga beslut då, du!
Imorgon hoppas jag att alla bitar ska vara på plats så jag vet säkert vad som gäller för Beach 2012 - och i mitt fall handlar det om typ vilka stränder jag ska ta hand om hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0