3 juni - NÄSTAN alla gick att lyssna på

Med CD-skivorna i högsta hugg gick jag mycket förväntansfull till bilen efter att ha avverkat ett Välkomstmöte och lunch i Pythagorio.
Och tjaaa, vad ska man säga. Brända CD-skivor av kanske inte högsta kvalitet. Några låtar laggade, andra hade inga slut eller saknades helt - men de flesta gick att lyssna på till min stora glädje. Avverkade alla skivorna under dagens färd, dels till Samos stad, dels till Karlovassi! Men det blir till att samla på sig skivor när jag kommer till Sverige inom ett par veckor, du! Ett liv utan musik är INTE roligt!

Åkte till kontoret ett par timmar innan jag fortsatte till nästa välkomstmöte på andra sidan ön.


Så här glad är man på kontoret!

På vägen dit svängde jag av till Samos surfskola i Kokkari för att kolla lite priser och sånt. Men den som var där hade sin första dag och kunde inte svara på någon av mina frågor. Jag lämnade istället mitt telefonnummer så någon kan ringa mig istället.



Reiki och surf? Vad har de gemensamt? Aja, man kanske behöver lite healing efter ett pass... Och nej, det är inte jag som startat upp något med Yoga och Reiki även om man skulle kunna tro det.


Efter välkomstmötet i Karlovassi avslutade jag mitt arbetspass på Aramiskontoret där jag träffade känt och okänt folk. Himla trevligt!

Vid halv nio var jag hemma och vände. Dags att ge sig ner på byn och gå ut på internet. Man skulle kunna säga att min dygnsrytm är något förändrad sedan en vecka. Så nu går jag upp vid 6 och lägger mig runt 22. Det har jag nog inte gjort sedan jag bodde på Vasavägen! Jag orkar alltså ta mig ner för att snika gratis WiFi. Det blev för jobbigt att inte kunna blogga. Och vara ute på internet med mobilen för att visa livstecken på FB kostade mig maxtaxan (har satt ett tak för utlandsdatatrafik) förra månaden.

Medan jag var hemma ringde mamma och vi pratade dödsannons. Väldigt bra sammansatt av mamma!
Och begravningen, den blir nog som han vill ha den. Inget lullull! Bäst av allt är nog valet av psalm 256 (http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/psalm-256_1494795.svd).

Efter samtalet plockade jag ihop mina grejer och spatserade iväg. Ikväll blev det Beyonds tur, där jag tog en färskpressad apelsinjuice och fick kontakt med etern...

Antal steg: 14396

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0